Ook tijdens de Corona-crisis garanderen we onze klantenservice
Wolters Kluwer volgt de ontwikkelingen
van COVID-19 op de voet.
We stellen alles in het werk om de gezondheid
en de veiligheid van onze werknemers,
hun families en onze klanten veilig te stellen
en dit zonder de dienstverlening aan onze klanten te onderbreken.

U kunt intussen onverminderd op ons blijven rekenen.
De meeste medewerkers kunnen thuis werken,
ook ons Customer Service Team.
U kan hen nog steeds tijdens de kantooruren,
elke werkdag tussen 8u30-12u30 en 13u30-16u30,
bereiken.


Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.
AG lanceert tweede reeks webinars over het nieuwe werken na de heropstart

Nieuws - 20/05/2020
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


Voor zowel werkgevers als werknemers is de geleidelijke heropstart een nieuwe arbeidsrealiteit. Hoe bedrijven en werknemers hier optimaal mee kunnen omgaan, is het onderwerp van een tweede reeks webinars georganiseerd door AG Health Partner.

In de voorbije maand april organiseerde AG Health Partner, een dochteronderneming van AG, een eerste reeks van vijf webinars voor werknemers rond het thema “hoe de lockdown overleven”. Meer dan 3.000 werknemers namen er live aan deel en nog eens 6.000 deelnemers bekeken de video-opnames in uitgestelde modus. De gemiddelde tevredenheidsscore was 92%.

Terwijl de eerste reeks webinars zich vooral richtte op de behoeften van werknemers in lockdown, mikken twee van de drie nieuwe modules specifiek op een publiek van bedrijfsleiders, het topmanagement in de bedrijven en HR-verantwoordelijken Deze interactieve modules focussen op het invoeren van een globale welzijnsaanpak, change management, veerkracht en leidinggeven in tijden van crisis. Verschillende bedrijfsleiders delen er hun inzichten en ervaringen.  

Het derde webinar richt zich opnieuw tot de medewerkers zelf en focust op het ontwikkelen van vaardigheden inzake wendbaarheid en aanpassingsvermogen.

De webinars die plaatsvinden tussen 26 mei en 2 juni staan open voor iedereen en deelname is gratis. Inschrijven kan via www.aghealthpartner.be/nl/webinars.


Bron:  AG Insurance