Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.Baloise Group neemt gespecialiseerde makelaar B’Cover over

Nieuws - 16/11/2021
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


Baloise Group neemt B’Cover, een expert in verzekeringen voor kantoor- en appartementsgebouwen, over. Na voltooiing van de overname zal B’Cover voortaan B’Cover by Baloise Insurance heten, maar het blijft een autonome entiteit binnen de werking van Baloise Group.

Meer dan 4.300 beheerders en eigenaars van appartements- en kantoorgebouwen doen vandaag een beroep op de performante verzekeringsoplossingen op maat die aangeboden worden door B’Cover. Als masterbroker zorgt het bedrijf al jaren voor gemoedsrust bij syndici, VME’s, mede-eigenaars en huurders door all-inpakketten aan te bieden.

De afgelopen tien jaar groeide B’Cover met haar all in-verzekeringen voor de buildingmarkt uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Zodra de overname afgerond is, wil Baloise Insurance het aanbod van B’Cover by Baloise Insurance samen met haar netwerk van makelaars verder uitrollen in Brussel en Wallonië.

Volgens Henk Janssen, ceo van Baloise Insurance, is B’Cover een expert in verzekeringsmaatwerk voor de buildingmarkt en past het perfect binnen de bedrijfsstrategie, waar Baloise naast verzekeringen ook inzet op initiatieven zoals Keypoint, Rentio en ImmoPass om iedereen in de vastgoedmarkt kwalitatief te ondersteunen en te ontzorgen.

Zo is Keypoint een digitale assistent voor vastgoedbeheer en herstellingen, creëerde Rentio een 100% digitaal huur- en verhuurplatform, en levert ImmoPass technische audits van woningen en buildings voor zowel toekomstige als huidige eigenaars en vastgoedbeheerders.


Bron:  Baloise Insurance