Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.Wout van Aert ambassadeur van Ethias

Nieuws - 23/12/2021
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


Wielrenner Wout van Aert is vanaf 1 januari 2022 de nieuwe ambassadeur van Ethias. Wout van Aert zal in 2022 opduiken in communicatiecampagnes van Ethias. Als zichzelf of in de vorm van zijn eigen 3D-Ethias-figuurtje.

Volgens Ethias is Wout van Aert, zopas opnieuw uitgeroepen tot sportman van het jaar, de uitgelezen persoon om de Brand Purpose van Ethias - “Samen mens durven zijn” - uit te dragen. Zijn bescheiden ingesteldheid maakt van Wout iemand die dicht bij zijn supporters staat. Hij is kind aan huis in de Belgische huiskamers, ook al hebben kijkers hem nog nooit live ontmoet.
Ook wil Ethias de mensen aanzetten om te bewegen en om zich op een ecologische manier te verplaatsen. De fiets is daarvoor het uitgelezen hulpmiddel, en wie is er meer geknipt dan Wout van Aert om zin te geven om meer te fietsen. 

Bron:  Ethias, Persbericht 22 december 2021.