Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.AXA lanceert het Digital Commercial Platform

Nieuws - 20/06/2022
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


De ambitie van het Digital Commercial Platform is om in realtime data en analyses, verzameld door satellieten, drones en sensoren ter beschikking te stellen aan de bedrijven.

Het digitale bedrijfsplatform zal twee initiële programma's omvatten:

  • AXA Smart Services, een netwerk dat risico-informatie, risicobeheerscapaciteiten en nieuwe diensten ter ondersteuning van bedrijven aanbiedt. Zo zal het klanten de mogelijkheid bieden om in real time toezicht te houden op al hun activa, terwijl zij toegang krijgen tot op maat uitgewerkte diensten met toegevoegde waarde.
  • AXA Climate, een datagestuurd ecosysteem dat een reeks diensten aanbiedt. Een van deze diensten is de Klimaatschool, een digitaal leerplatform dat grote bedrijven in staat stelt de vaardigheden van hun werknemers te verbeteren en hun bedrijf voor te bereiden op een duurzame overgang. Na slechts één jaar heeft de Klimaatschool meer dan 40 grote zakelijke klanten en heeft zij meer dan 5 miljoen werknemers opgeleid.

Bron:  Axa Group