Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.De Belgen willen hoogwaardige gezondheidsverzekeringen.

Nieuws - 20/09/2022
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


In ‘L’Echo” lezen we dat 77% van de Belgen van hun verzekeraar hypergepersonaliseerde en "hoogwaardige" producten op vlak van gezondheid verwacht. Dit is het resultaat van een internationaal onderzoek van Capgemini. Belgische verzekerden zijn bereid in te tekenen op gepersonaliseerde programma's die gericht zijn op het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om dieet-, sport- of fitnessprogramma's.

In ruil daarvoor eisen zij van hun verzekeraar een "return on investment" in de vorm van een financiële prikkel. "Deze stimulans kan een korting op de verzekeringspremie zijn, toegang tot loyaliteitspunten, een korting op het lidmaatschap van een sportclub... Klanten willen beloond worden voor hun inspanningen", verklaart Jan Verlinden, verzekeringsspecialist bij Capgemini, in ‘L'Echo’.

Voor meer informatie over de studie, bezoek https://www.worldinsurancereport.com/lifeandhealth


Bron:  L’Echo