Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.Rosanna Kurrer is de eerste Cyber Security Persoonlijkheid van het jaar

Nieuws - 05/01/2022
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


De Cyber Security Coalition is een partnerschap tussen spelers uit de academische wereld, openbare instanties en de private sector in de strijd tegen cybercriminaliteit. Vandaag zijn meer dan 100 belangrijke organisaties – waaronder Assuralia – uit drie sectoren actief lid en dragen bij aan de missie en doelstellingen van de coalitie.

Eind 2021 verkoos de Coalition voor het eerst een Cyber Security Persoonlijkheid van het jaar. Die eer viel te beurt aan Rosanna Kurrer, Co-founder en Managing Director van CyberWayFinder.

De jury was met name onder de indruk van de innovatieve en grensverleggende manier waarop Rosanna Kurrer met het CyberWayFinder-programma het tekort aan cybervaardigheden probeert te verhelpen. 
Bron:  Assurinfo, nr. 37, 23 december 2021.