Een vraag? Een suggestie?

Interesse?

Wenst u toegang tot de praktijkinformatie, het nieuws, nieuwsbrieven en tijdschriften, rechtspraak en wetgeving van Assuropolis? Of wilt u de adressendatabank van de verzekeringssector kunnen doorzoeken? 
Kies de module(s) of het pakket op maat van uw kantoor en bestel vandaag nog.Baloise Insurance wordt simpelweg Baloise

Nieuws - 13/01/2022
-
Auteur(s) 
Luc Sanders


Baloise Insurance, de merknaam van Baloise België nv, zal in de loop van 2022 wijzigen naar simpelweg Baloise. Deze naamswijziging maakt deel uit van een rebranding binnen de Baloise Group om de doelstellingen van de corporate strategie “Simply Safe: Season 2” tastbaar te maken.

Eind 2020 stelde Baloise Group haar strategie voor de komende jaren voor met “Simply Safe: Season 2”. Om deze doelstellingen te realiseren, wordt naast vereenvoudiging van diensten en processen voor haar klanten ook op het merkbeleid ingezet.
In de loop van 2022 volgt  daarom de rebranding van alle nationale bedrijven van Baloise Group, waaronder het Belgische Baloise Insurance, naar simpelweg ‘Baloise’.  

U kunt het volledige persbericht van de groep lezen via de link Baloise stroomlijnt merkstructuur en positioneert zich voor de toekomst


Bron:  Baloise Insurance